Om 14.00 uur zet Sinterklaas voet op Beek en Donkse bodem, waar de Sint wordt opgewacht door de Burgemeester van Laarbeek, Dédé dansballet en de Sinterklaas-werkgroep. Ivm de corona maatregelen is de aankomst minder uitgebreid als wat jullie van ons gewend zijn en starten we snel genoeg met de route. Op het eindpunt zullen de Sint en Pieten ook direct verder gaan naar het kasteel.

De route is als volgt: Pater de Leeuwstraat, Burg. Seelenlaan, Oude Bemmerstraat, Raagtenstraat, Schoolstraat, Brouwerstraat, Otterweg, Pater Becanusstraat en eindpunt Heuvelplein.

Bij slecht weer zal er een aangepast programma zijn vanaf 14.30uur in sporthal D’n Ekker. Dit zal enkel toegankelijk zijn voor mensen met een QR code / vaccinatiebewijs (kinderen tot 13jaar hebben geen QR code nodig.)

Bij slecht weer zullen Sinterklaas en zijn pieten vanaf 14.30 uur hun opwachting maken in sporthal D’n Ekker, waar Sinterklaas voor iedereen tijd heeft om een handje te geven en een foto te maken. Natuurlijk hebben de Sint en zijn pieten ook wat lekkers voor de kinderen. Bij slecht weer zal dit bekend gemaakt worden door Omroep Kontakt en een geluidswagen.